Dobrodošli u Hotel Holiday Zagreb!

Ponosimo se dugogodišnjom tradicijom uspješnosti  i zadovoljstva naših klijenata, u našim hotelima , hotel Holiday u Zagrebu i hotel Pula u Puli. Želimo Vam ponuditi vrhunsku uslugu , od kompletne organizacije do najsitnijih detalja kako biste mogli biti ponosni i zadovoljni domaćini svojim gostima. Nudimo Vam sve vrste evenata (privatne, poslovne, protokolarne). Za Vas na raspolaganju imamo 4 apartmana, 154 komforne sobe, 3 dvorane, 3 restorana, barove, 3 terase te prostor noćnog kluba.

Ponuda hrane i pića hotela Holiday pod vodstvom šefa kuhinje hotela Holiday Brunom Pentekom, pružit će Vam jedinstven gastronomski užitak. Veliki parking ispred hotela kao i wif i besplatni su za sve naše goste.  Svim našim partnerima i poslovnim suradnicima nudimo korporativne cijene noćenja u hotelu Holiday u Zagrebu i u hotelu Pula u Puli sukladno terminu i količini.

Veselimo se Vašem dolasku u naše hotele i uspješnoj suradnji!

Rezervacije

Datum dolaska:

Broj noći:

Pristupni kôd (opcija):

Promijeni/Otkaži rezervaciju »

REZERVACIJSKA LINIJA+385 1 3496 621Rezervacije dostupne 24 sata dnevno

Jednokrevetna standard

od 370 kn

Dvokrevetna standard

od 470 kn

Trokrevetna standard

od 570 kn

Jednokrevetna lux

od 440 kn

Dvokrevetna lux

od 540 kn

Apartman

od 690 kn

Jednostavan dolazak do centra grada, lagan dolazak do Zračne luke Zagreb bez “upadanja” u prometne gužve, shopping zona pokraj hotela ili kraća šetnja okolinom učinit će Vaš posjet uspješnim i nezaboravnim.

U hotelu se nalaze restorani “Zagreb” i “Samobor”,taverna “Grič”, dvorane “Šenoa” i “Matoš” pogodne za sve vrste seminara i domjenaka, te Piano bar.Naša gastronomska ponuda garantira jedinstven i neponovljiv užitak u hrani koju priprema naš chef Bruno Pentrek.

Galerija

Doživite hotel Holiday Zagreb i postanite još jedan gost koji sa osmijehom izlazi iz Hotela Holiday Zagreb!

Svadbene svečanosti

Ponosimo se dugogodišnjom tradicijom uspješnosti i zadovoljstva naših klijenata. Želimo Vam ponuditi vrhunsku uslugu, od kompletne organizacije do najsitnijih detalja kako bi ste mogli biti zadovoljni i ponosni domaćini svojim gostima.

Više

Seminari i kongresi

Nudimo Vam multifunkcionalne prostore za Vaša događanja. Organizirajte sastanke, seminare, poslovne susrete, konferencije i ostale manifestacije u klimatiziranom dvoranama i salonima kapaciteta od 10 do 400 osoba.

Više

Posebna ponuda:

Hotel “Holiday” je jedini hotel u Zagrebu i okolici koji mladencima poklanja vikend za dvoje na bazi polupansiona u hotelu “Pula resort” u Puli!

Ponos Hotela Holiday je dugogodišnja uspješna suradnja sa sportskim klubovima i reprezentacijama. Naše iskustvo u ugošćavanju sportaša i kvaliteta pružene usluge rezultira da nam se svi sportaši ponovno vraćaju.