NAZOVITE NAS S POVJERENJEM +385 99 355 3009

Svadbene svečanosti

Za svoje vjenčanje iz snova s punim povjerenjem prepustite se organizaciji našeg tima hotela Holiday. Osim odabira klasičnih svadbenih menu-a nudimo vam mogućnost kreiranja menu-a po Vašim željama i zahtjevima uz pomoć našeg chefa Brune Penteka.

U našoj ponudi izdvajamo GRATIS noćenje s doručkom u krevetu za mladence u našem hotelu. Cijene po stolici kao i ostale pogodnosti za vaš svečani događaj pogledajte u brošuri koju smo pripremili za Vas.

POGLEDAJTE BROŠURU

IZBOR SALA ZA VJENČANJE U HOTELU HOLIDAY ZAGREB

TAVERNA GRIČ

Sala za vjenčanje taverna Grič idealna je sala za male, intimne svadbe do 40 osoba. Uživajte u rustikalnoj i unikatnoj atmosferi koja već dugi niz godina oduševljava naše goste i posjetitelje. Opustite se i uživajte dok naše osoblje brine za svaki detalj vaše proslave.

RESTAURANT ZAGREB

Ukoliko planirate srednje veliku svadbu, sala za vjenčanje restauranta Zagreb prostor je koji će ispuniti sva vaša očekivanja. Kapcitet naše sale je 80 osoba te pruža potpunu odvojenost od ostatka hotela ukoliko želite dodatanu privatnost. Zasebna kuhinja i ulaz omogućava vam nesmetano slavlje do dugo u noć.

RESTAURANT SAMOBOR

Sala za vjenčanje restaurant Samobor naša je najveća sala kapaciteta do 220 osoba. U ovom prostoru, već dugi niz godina organiziramo svadbene svečanosti te je ujedno naša najprodavanija sala. Fleksibilnost ove sale očituje se u mogućnosti uređenja i posebnog rasporeda stolova – sve po vašim željama.

Blizina kuhinje kao i naša briga da na svakoj svadbi imamo dovoljan broj konobara omogućava brzo i efikasno posluživanje hrane kako bi ona za stolove dolazila topla.

Tradicionalna ili moderna svadba ova je sala rješenje za sve vaše potrebe.

IZBOR SVADBENIH JELOVNIKA

Hrana je jedan od najbitnijih čimbenika dobre svadbe. U hotelu Holiday brinemo o kvaliteti namirnica i izvedbi naših jela. Posebnu pažnju obraćamo na aranžiranje tanjura kako bi vi i vaši gosti bili zadovoljni.

Niste sigurni kakav menu pripremiti za vaše goste, pogledajte neki od naših standardnih menu-a ili u dogovoru s našim kuharom pripremite vlastiti.

OBRATITE NAM SE S POVJERENJEM

Zanima vas cijena, dodatci, opcije i mogućnosti? Za sva pitanja na raspolaganju vam stoji naš voditelj restorana čije vam dugogodišnje iskustvo pomoći u usmjeravanju i riješavanju vaših upita.

Nazovite telefonski ili nam se javite putem emaila